Oleme avatud:

Restoran
E-L 17.00 – 23.00
(köök suletakse 22)
P SULETUD

Hommikusöök
Iga päev 7.00 – 11.00

Ceschin Giulio veini­degustatsioon

Kutsume teid 4.juulil kell 18.30 tutvuma biodünaamiliste veinidega, mida tutvustab 140-aastase veinimaja omanik ja kirglik veinimeister Maurilio Ceschin. Naudi biodunaamlilisi veine kogu veinikaardi spektrist ja sealhulgas Prosecco piirkonnast,  mis on kõrgelt hinnatud Decanteri poolt 2022., 2023.  ja 2024.aastal.

Õhtu kulgeb degustatsiooni-vestlusõhtu vormis ja kestab umbes 2 tundi. Maurilio Ceschin tutvustab üheksat biodünaamilist veini. Kõrvale pakume Âme restorani maitsvaid suupisteid – austrid, kammkarbid, siiatartar, kanamaksapatee, hirve tartar, Itaalia sink ja rabarberiprofitrool.

Hind on 50 eurot inimese kohta

Võimalus on osta ka veine kaasa.

Broneeri oma koht juba täna!

Liitu eksklusiivse Ceschin Giulio veini­degustatsiooniga

Broneeri laud
Broneeri laud