Meist
Âme restorani on inspireerinud prantsuse maitsed, põhjamaiselt minimalistlik esteetika ja meie hoone ajalooline väärtus.
Âme kirg hingega valmistatud toidu vastu ei tunne piire. Meie menüü on mõjutatud reisidest, kokkupuutest erinevate kultuuride ja inimestega, aga ka mälestustest, mis viivad meid tagasi juurte juurde – ehk kõigest, mis hinge toidab. Selle tundega oleme loonud road, mis on mõnusalt hedonistlikud ja lennukad, kuid alati lihtsuseni lihvitud.
Peakokk
Restorani Âme peakokk Stella Kurik on kogemusi omandanud nii Eesti kui ka välismaa Michelini tunnustusega restoranides. Stellale on köögis väga hingelähedane jätkusuutlik mõtteviis: eelistatud on hooajaline tooraine ja “ninast sabani, lehest juureni” filosoofia. Âme menüüs peame väga tähtsaks kasutada toorainet, mis ei ole ainult kvaliteetne, vaid suudab ka üllatada.
Atmosfäär
Tallinna vanalinna südames asuv miljööväärtuslik hingega hoone ning restorani põhjamaiselt minimalistlik sisekujundus peegeldavad hästi ka Âme gastronoomia ilu – selles põimuvad klassika ja ajalooline väärtus uuenduslikkusega. Kohalike kunstnike loodud sisekujunduselemendid on leidnud väärika koha 13. sajandist pärit linnamüüri taustal. Restorani hubane rafineeritud atmosfäär, maitseelamused ning soe ja tähelepanelik teenindus loovad terviku, mida soovib kogeda iga külaline. Lisaks täiendab Âme maitserännakut hoolikalt kureeritud veinivalik ning artisanal- ehk käsitöökokteilid.